Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

GRAPHICA 2009 - 29 Μαίου με 1 Ιουνίου

Η GRAPHICA, η έκθεση των Γραφικών Τεχνών, διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1991, από τις εταιρίες Comex Hellas και Graphica Expo. Έκτοτε διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, προβάλλοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα ελληνικών και ξένων οίκων του κλάδου των Γραφικών Τεχνών.
Καθιερωμένη πλέον ως το μοναδικό και απόλυτα επαγγελματικό γεγονός των Γραφικών Τεχνών, η έκθεση GRAPHICA, είχε και έχει ως στόχο την πλήρη και σωστή ενημέρωση της ελληνικής αγοράς γύρω από τις εξελίξεις του κλάδου.
Η επικείμενη 11η διοργάνωση της GRAPHICA θα πραγματοποιηθεί στο ολοκαίνουργιο Εκθεσιακό Κέντρο ATHENS METROPOLITAN EXPO από τις29 Μαίου έως την 1η Ιουνίου 2009συγκεντρώνοντας τόσο τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες της σε έναν ευρωπαικών προδιαγραφών χώρο, αντάξιο της ποιότητας και του επιπέδου του κλάδου.
Η GRAPHICA, μέσα στα 18 χρόνια παρουσίας της, και παρά τον πολυσυλλεκτικό της χαρακτήρα, έχει πετύχει την άρτια οργάνωση και παρουσίαση των πιο εξειδικευμένων πτυχών της σύγχρονης βιομηχανίας των Γραφικών Τεχνών.Ως το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο των γραφικών τεχνών κι ως σημείο συνάντησης επαγγελματιών από δεκάδες χώρους της εμπορικής επικοινωνίας, αποτελεί ένα «παράθυρο» προς την αγορά.
Κατεβάστε εδώ και εκτυπώσετε την πρόσκληση για την είσοδό σας στην έκθεση

2 σχόλια:

Athina Politi είπε...

Μ΄ενδιαφερει η φωτογραφια. Μάλλον θα πάω στην έκθεση.
Μια φωτογραφικη μηχανη για να ξεκινήσω μαθηματα,ποσο κοστιζει?
Να ειναι καλη, αλλα οχι πολυ ακριβη.
Ευχαριστω!!!

VLAHABA είπε...

eksartatai posa diatheteis....
mia mhxanh gia ksekinhseis me logika plaisia tha mporouse na kostizei gyro sta 500 euro mazi me kapio fako
mporeis na koitaksei perisotera gia slr...mia typikh lista sou dino edo
http://www.skroutz.gr/c/434/digital_camera.html?keyphrase=slr+nikon