Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Athens Photo Festival 2009

Tο Athens Photo Festival 2009 που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο φθινόπωρο συνιστά ένα διεθνούς εμβέλειας πολιτιστικό γεγονός. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό ατομικών και ομαδικών εκθέσεων με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από την ελληνική και διεθνή καλλιτεχνική σκηνή και πλαισιώνεται από μία σειρά σημαντικών δράσεων όπως το Photo Folio Review Place 2009, φωτογραφικός μαραθώνιος, ημερίδα για τη φωτογραφία, διαλέξεις, masterclasses, προβολές, σεμινάρια, εκπαιδευτικά προγράμματα, on-line project και άλλες παράλληλες δραστηριότητες. Το θεματικό πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, συνιστά μία πλατφόρμα όπου τα σύνορα αίρονται και είναι δυνατή η συνύπαρξη ετερόκλητων στοιχείων, αξιών, χώρων, τόπων και μορφών. Βασική παράμετρος αυτής της προβληματικής, μπορεί να θεωρηθεί το κομβικό σημείο που διαφορετικά στοιχεία και τρόποι σκέψης διασταυρώνονται αντανακλώντας τις ιδιαιτερότητες καλλιτεχνικών προσεγγίσεων όπως αυτές αναδύονται μέσα από τις αναζητήσεις έκφρασης και των επιλογών του μέσου και των τεχνικών υλοποίησης.
Εκθεσιακό Πρόγραμμα 09 / Πρόσκληση συμμετοχήςΛήξη υποβολής προτάσεων: 29 Μαΐου 2009
Το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας απευθύνει πρόσκληση σε φωτογράφους και καλλιτέχνες, για την υποβολή προτάσεων και την ένταξή τους στο εκθεσιακό πρόγραμμα ΑPhF:09 με κύριο θεματικό τίτλο "Crossroads". Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά στην πρόσκληση, τη διαδικασία υποβολής καθώς και αίτηση συμμετοχής βρίσκονται διαθέσιμες στο δικτυακό τόπο του φεστιβάλ.
Νέοι Φωτογράφοι 09 / Πρόσκληση συμμετοχήςΛήξη υποβολής προτάσεων: 29 Ιουνίου 2009
Το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας απευθύνει πρόσκληση σε νέους δημιουργούς, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην έκθεση "Νέοι Φωτογράφοι 09", που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του APhF:09. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά στην πρόσκληση, τη διαδικασία υποβολής καθώς και αίτηση συμμετοχής βρίσκονται διαθέσιμες στο δικτυακό τόπο του φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: